Inspisering og rådgivning

Vi er en landsdekkende arboristfirma for undersøkelse, sikkerhetsvurdering, inspisering, tilstandsvurdering og risikoanalyse av trær.

Som ledende firma innenfor sikkerhetsvurdering av trær i Norden (stabilitetssikkerhet/fare og risiko for området) bruker vi dagens mest avanserte måleinstrumenter. Disse er ofte avgjørende i for eksempel nabotvist og (ulovlig) gravearbeid.

Som eneste firma har vi alle måleinstrumenter, utstyr og muligheter for å gi svar på treetssikkerhet for området.

VTA Tilstandsvurdering

Bruk av Drone

Inspeksjon og monitoring jord

Analyse O2/CO2/CH4/L.E.L i jorden

Risikoanalys (picus/draprøve/treetronic/tms)

Digital TreRegistrering

Tre Effekt Rapportering

Air-Spade

Treflytting

 

 

Trær; Undersøkelse av trær ved hjelp av VTA. Analysen bygges på trærnes tilstandsrapport. På grunnlag av disse data legges det fram behandlingsforslag og en plan som beskriver utførelse av nødvendige tiltak.

VTA

Trærne blir utsatt for en eksaminasjon ved bruk av Visual Tree Assesment (VTA) og analysene er utført på bakgrunn av rapport om parkens kondisjon. Trærnes helsetilstand, vitalitet og stabilitet er bedømt. VTA inkluderer nærmiljøet til treet. Trærne blir undersøkt ett for ett. For hvert tre er det laget en individuell anbefaling. Hvis råte er funnet gjenomgårtrærne en videre undersøkelse. Et estimat over råtens art og utbredelse munner ut i et spesifikt råd. Med disse dataene er behandling og beskrivelse av en plan for administrasjon blitt gjort.